En dejlig torsdag 2023

Årets vejlederdag på Brande Højskole med Juul og Helvig

(TILMELD DIG NU I BUNDEN AF SIDEN ELLER KLIK HER)
Torsdag den 30. marts 2023 kl. 09.00 – 15.00

09.30: Velkommen v. forstander Mette Kristine Dyrberg

Vi har unge, der har haft en svær skolegang på grund af ordblindhed, talblindhed, mobning, diagnoser, misbrug. Dem giver vi en chance. For mange af vores elever er det lidt som at blive født på ny at komme på højskole, hvor man så skal til at finde ud af, hvem man er. Elevernes udvikling går stærkt her, fordi de møder trygge rammer og en forståelse, de ikke har mødt før.

Når de unge forlader skolen, er de blevet voksne, mere modne, selvstændige og sociale.

De unge bliver klædt på til at begå sig i erhvervslivet, få orden i økonomien, få styr på hygiejne og oprydning – og lære, hvordan man får en hverdag til at hænge sammen.

10.00 – 11.30: Foredrag v. forfatter og ekspert i tankestyring Maiken Juul

Maiken Juul begejstrer vidt og bredt med sine foredrag om tankestyring og forståelse for hjernen og dens mekanismer, og hun omtales som professionel, nærværende og med stor empatisk forståelse. Så glæd dig til et fagligt, underholdende og lærerigt indspark om, hvad der sker i hjernen i forskellige dagligdagssituationer på job eller privat.

Et foredrag med Maiken Juul giver dig:

  • Konkrete værktøjer til udvikling af hjernen, og hvordan vi påvirker den med basis i skematerapien og den metakognitive terapi
  • En levende formidler, som autentisk og empatisk inspirerer til nytænkning og personlig udvikling
  • Lyst til at arbejde med dine tanker og slukke for tankemylderet – så du kan lade op og være mere for andre

12.00: Lækre retter på 30 minutter. Øl, vin og vand ad libitum – (opskrifter kan downloades her)

13.30: Musikalsk fortælling om Kim Larsen – v/ Lasse Helvig

Set i lyset af hvor meget Kim Larsen har berørt os alle, så har hans sange og personlighed stadig stor relevans på den danske musikscene! Lasse Helvig optræder med et musikalsk foredrag, som han ønsker skal ramme bredt på tværs af generationer og sammenhænge, fordi Kim Larsen netop ramte os alle.

“Musikalsk Fortælling om Kim Larsen” rammer publikum dybt og stærkt. Med det kombinerede format – “Koncertforedrag”, oplever publikum ikke alene stærke og velkendte Kim-klassikere igennem fem årtier, men også nærværende sjove anekdoter og historier, som leveres humoristisk og passioneret af Lasse Helvig.

14.45: Afrunding og afgang
Mulighed for at mødes med dine unge, hvis du har elever på skolens forårshold. Du kan i øvrigt se, hvordan tidligere vejlederdage har forløbet sig herunder:

(NB begrænset antal pladser. Tilmelding nødvendigt. Maks fem tilmeldinger pr. afdeling)


Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Og bliv meget klogere på, hvordan vi hjælper unge til en ny retning i livet.

Tilmeld dig her