Faciliteterne

Vi vil dig altid det allerbedste, derfor forventer vi meget af dig.

Kom på besøg på skolen og du vil se, hvor meget vi gør ud af, at omgivelserne ser godt ud – så du kan mærke, at der, hvor du skal lære er et godt sted at være. Det er vigtigt for os, at du sover godt, spiser godt og har noget smukt at se på.

Siden 1993 har Brande Højskole ligget lige der, hvor vi stadig ligger, men skolen ændrer sig hele tiden. Vi arbejder konstant på at give vores elever og gæster de bedste betingelser og de mest moderne og indbydende faciliteter som muligt.

Du kan læse om omgivelserne nedenfor, eller du kan tage med på en virtuel rundtur med Michael og Morten i videoen herunder.

Værelset

Her bor du godt og sover godt. Det er her, du trækker dig tilbage for at få ro, eller hvis du trænger til en kop kaffe. Du har dit eget bad og toilet på det velindrettede og lyse værelse. Du bor i skolens 16-kantede elevfløje, hvor ingen værelser har samme udsigt.

Undervisningslokaler

Det er i disse lokaler, du kommer til at tilbringe rigtig meget af din tid. Det er her, du fordyber dig og bliver klogere på fagene og dine egne evner.

For at øge kreativiteten og give ro er lokalerne indrettet forskelligt.

Fællesrum

I fællesrummene er det altid rart at være. Her slapper du af med dine venner, foran TV’et eller ved poolbordet. Spisestuen er der, hvor du spiser morgenmad, middagsmad og aftensmad.

Gange

Vores gange binder det hele sammen, og de er gode at gå i. De er varme og indbydende og fyldt med kunst. Skolen, lokalerne og værelserne er en stor samlet enhed – vi kalder den Brande Højskole, BHS.

Foredragssal

Her er hele skolen samlet til morgensang og foredrag. Vi synger en sang og får en god begyndelse på dagen.

Store Sal, Glassalen og Himmelrummet

Skolen har tre store sale. Her er der mulighed for mange forskellige aktiviteter. I alle tre sale kan vi spille teater, høre bands til koncert eller se film. I Store Sal er der boldspil, volley og badminton og meget andet.

Fitness

Du har mulighed for at gå i fitness, når du har lyst, for vi har lavet et fitness-rum med alt, hvad du har brug for for at komme i god form. Det er bare med at komme i gang.

Tagterrasse

Tagterrassen er et skønt frirum på taget, hvor der, når solen skinner, kan slappes af.

Fodboldbane

Fodboldbanen ligger lige udenfor døren. Her spiller du fodbold eller rundbold.

Parkourbane

Tæt ved fodboldbanen ligger vores parkourbane. Her springer du fra mur til rør til asfalt – du balancerer, går armgang og viser springteknik.

Crossfit-bane

I forlængelse af parkourbanen ligger crossfit-området, hvor du øver slædetræk, battleropes og boxjump.