Tosproget – BHS er god til dansk, og det bliver du også!

På BHS tilbyder vi dig et effektivt sprog- og erhvervsrettet program med prøve i Dansk 1 eller 2. Du lærer om danske traditioner, kultur og samfund – og du lærer at tale dansk på rekordtid.

8 timer undervises du i skriftligt og mundtligt dansk, derudover er der valgfag som ’Danske konger’, ’Kunstforståelse’ eller ’Politik og samfund’. Du bliver også øvet i at tale dansk foran en større forsamling. Om aftenen er der studietid, hvor det er muligt at få hjælp til lektier. Danskprøven afvikles på Vejle Sprogcenter.

BHS tilbyder tosprogede et intensivt job- og afklaringsforløb. I forbindelse med din danskundervisning får du præsenteret en række erhvervsuddannelser, du vil lære at lave et CV, læse et jobopslag og skrive en ansøgning, og vi øver at være til jobsamtale.

Ydermere er guidede besøg på områdets virksomheder.

Under hele dit ophold på BHS, vil du døgnet rundt være omgivet af danske elever, som du laver lektier med, hygger med og deler hverdagens tjanser med. Vi tager hensyn til religiøse forskelligheder, og vi har kontakten til din vejleder eller sagsbehandler, hvis der skulle være brug for det, så du kan koncentrere dig om at lære sproget og kulturen at kende, og du kan falde til i det danske samfund.

Besøg os

Der er guidede besøg på områdets virksomheder, og der vil være mulighed for at komme i en kortere praktik.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Og bliv meget klogere på BHS

Tilmeld dig her