Film og fotos

Der er store følelser, gode fortællinger og vild personlig udvikling på spil hvert år på Brande Højskole.

I videoerne her på siden fortæller vores elever om deres tid på BHS.
Der er de første kærester, det hårde liv, de store forvandlinger og den gode lærer.

I galleriet kan du gå på opdagelse i de mange billeder fra hverdagen på højskolen.

Hvem er Brande Højskole?

Tag med på en lille rejse til Brande Højskole. Her får du et indblik i, hvordan dagligdagen er, og hvordan skolen ser ud.

Fritid og venskaber

Du får venskaber for livet, når du går på højskole, og det er ikke bare noget, vi siger. Hør selv, hvad Karoline og Adam siger i videoen.

At være ordblind på højskole

Det kan være svært at være ordblind, men på Brande Højskole hjælper vi med at gøre tilværelsen nemmere for dem, der har svært ved at læse og skrive. Jannich og Martin fortæller om deres oplevelser, mens de var elever her.

Den gode relation mellem lærer og elev

Det er vigtigt, at der er en god relation mellem lærer og elev. Det skaber bedre mulighed for udvikling gennem et ophold på højskole. Cecilie og Lene fik skabt en god relation til hinanden under Cecilies ophold.

Højskole kan også være svært

Terese og Katrine har haft et rigtigt lærerigt ophold på Brande Højskole og taler om både op- og nedture. Det kan nemlig også til tider være svært at gå på højskole.

De stille piger

I folkeskolen var det ikke altid let at passe ind for Nadja og Louise. De er altid blevet set som de stille piger. På Brande Højskole er der plads til alle – også de stille piger. Hør deres historie her.

Den gode lærer

Ny læring giver positiv energi. Martin og Caroline har følt det på egen krop.

Forandring

Morten tog springet og gennemgik en afgørende forandring på Brande Højskole. Godt støttet af sin lærer, Michael.

Det hårde liv

Benjamin kom ud af ghettoen, startede på en frisk og fik et nyt liv efter Brande Højskole. Hør hans historie.

Det nye liv

René flyttede hjemmefra som 13-årig. Han endte i en rus af stoffer og ligegyldighed. René fik en ny chance, greb den og begynder nu sin nye tilværelse med rank ryg, selvværd og mod på livet.

9. klasse

Kristian og Daniel tog 9. klasses-eksamen på BHS. De blev modne og fandt helt nye muligheder for fremtiden. “Jeg har fået rigtig meget gåpåmod. Jeg vil bare ud og se, hvad verden kan tilbyde mig,” fortæller Kristian.

The Real Fighters

På BHS er vi skarpe på erhvervsevne og uddannelsesparathed. Vores elever går videre i job og uddannelse – og de består, fordi de kæmper. Gennem et højt fagligt niveau når elevens viden nye højder.

Se meget mere til livet på Brande Højskole