Andy

Jeg gik i specialklasse hele vejen igennem folkeskolen

Skolegangen var lidt hård nogle gange, da lærerne ikke altid kunne være der, når man havde brug for det. Så man kunne godt sidde i en time, og tænke: “Nå Andy, du kommer nok ikke til at lave så meget i dag”.

For det meste gik det dog meget fornuftigt. Jeg fik bare ikke altid lært så meget, jeg havde nok at gøre med at hænge på og ikke give op. Oveni havde jeg taleproblemer.

Den første dag jeg var på Brande Højskole, tænkte jeg: ”Bare det ikke blive kedeligt og svært ligesom i folkeskolen!”. Men efter kort tid vendte min verden simpelthen 180 grader rundt, og jeg blev positivt overrasket. Efter første uge kunne jeg se og mærke, at det var en anderledes skole, jeg var kommet på. Her var lærerne super søde og hjælpsomme. Det var bare fantastisk.

Jeg er stolt over, at jeg nu er blevet bedre til at tale langsomt og tydeligt. Folk forstår, hvad jeg siger, og derhjemme siger de, at jeg er en helt ny person. Jeg er også blevet et mere socialt menneske, der har lyst til at være sammen med andre mennesker, og det er super dejligt. En anden vigtig ting er, at jeg nu har overskud til at gå mere op i mig selv og mit udseende, så man også begynder at se lidt godt ud!